Totalul afișărilor de pagină

Despre lucrarile prezentate

Bun venit in spatiul meu virtual, unde voi expune lucrarile mele,iar daca va place ceva destul de mult incat sa vi-l doriti, imi puteti scrie pe adresa de mail- josephine_me27@yahoo.com, sau scrie un comentariu. Va astept! Ma gasiti si pe Breslo : http://www.breslo.ro/Shop/josephine.joe
pe facebook :https://www.facebook.com/delia.nagy.75
http://www.crafty.ro/Josephine
Va multumesc pentru vizita si va mai astept .

Pagini

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 11 noiembrie 2011

Trandafirasi din frunze





Am vazut mai demult un tutorial despre cum se fac trandafirasi din frunze de artar,aici: http://haha.nu/creative/how-to-make-roses-from-maple-leaves/ Bineinteles ca am vrut imediat sa fac si eu! Nu mi-au iesit satisfacator ,asa ca am abandonat ideea.Anul acesta,o colega de lucru,Neli mai precis, a facut un buchetel si mi l-a aratat.Instantaneu m-a apucat iar cheful de frunzaraie.Asa ca......azi dimineata am cules frunze de la caisul nostru,nuc  si alt pom (nu cunosc soiul) ,am venit cu ele acasa si repede am incercat siiiii.....am reusit!  Ah! Acum m-am linistit- pot face si eu buchetele dragute.Sunt superbe,pot fi un cadou de efect pentru cineva drag si iubitor de natura.Pentru ca am vrut sa le dau putina stralucire le-am lacuit si apoi am presarat glitter.Mie imi place cum au iesit. Hmmmm, abia astept sa mai adun frunze...cat mai colorate si apoi sa le transform in buchetele .

Un comentariu:

  1. hmmm.. foarte ,foarte reusite,minunate Delia ce sa spun si ma bucur ca ti-am facut pofta sa ancerci si tu pt ca merita.La fel si eu cam tot anul trecut nu retin exat cind am vazut un tutorial cu astfet de trandafiri care m-au fascinat.Culorile de toamna sunt superbe, sunt preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere