Totalul afișărilor de pagină

Despre lucrarile prezentate

Bun venit in spatiul meu virtual, unde voi expune lucrarile mele,iar daca va place ceva destul de mult incat sa vi-l doriti, imi puteti scrie pe adresa de mail- josephine_me27@yahoo.com, sau scrie un comentariu. Va astept! Ma gasiti si pe Breslo : http://www.breslo.ro/Shop/josephine.joe
pe facebook :https://www.facebook.com/delia.nagy.75
http://www.crafty.ro/Josephine
Va multumesc pentru vizita si va mai astept .

Pagini

Faceți căutări pe acest blog

marți, 29 martie 2011

rosu si negru-inel din piele naturala Red and black leather flower ring





Inel realizat in totalitate din piele naturala,cu exceptia nitului metalic ,care asigura o prindere rezistenta a florii.Baza inelului,lata de 11 mm, nu este reglabila, se potriveste unui degetel subtire,aprox.6 cm circumferinta,masurat cu centimetrul de croitorie.Dimensiuni floare:6 cm. Pentru o marime mai mare sau mai mica a bazei inelului ,ma puteti contacta si voi face la comanda.

duminică, 27 martie 2011

Geanta messenger unisex piele naturala- leather messenger bag






Geanta din piele naturala gri,cu aspect putin crapat.Dimensiuni: lat-32cm/inalt-26cm/ adancime-6cm. Curea de umar lungime reglabila de la 122cm la 134 cm, lata de 2,5 cm.Un singur compartiment interior, captuseala sintetica,buretata, ca cea folosita la huse pentru aparate foto.Catarame si accesorii metalice argintii.Fermoar cu dinti metalici, marca Opti.Se poate realiza la comanda si pe alte culori -din piele intreaga:rosu,roz inchis; combinatii de culori-la cerere .pentru culori ,combinatii,alte accesorii,etc, ma puteti contacta.

duminică, 20 martie 2011

Trandafiri din piele-leather roses









Trandafiri din piele pe suport din sarma , o frunzulita,sau doua, tulpina de 30-32 cm, croiti manual cu foarfeca, petala cu petala, modelati si asamblati de asemenea manual. Creati cu dragoste si grija,  spera sa capteze din maretia trandafirilor adevarati.

miercuri, 16 martie 2011

Etno is chic curea -brau piele naturala, unicat








Curea -brau din piele naturala suede neagra,cu aplicatii florale din piele, lata de13 cm,inchidere tip corset cu snur din piele, se potriveste unei talii de 76 cm (peste o camasa) si pana la 80 sau mai mult daca se lasa snurul mai larg.Captusita cu suede rosu,pe margine are o cusatura cu atza rosie pentru a sublinia forma si a creea contrast cand este purtat la o tinuta neagra. Se poate purta in talie sau mai pe sold, la rochie sau blugi. Se poate realiza la comanda si pe alta culoare, combinatie de culori ,flori aplicate si cusaturi.Inelusul din imagine este din piele si oferit cadou, la achizitionarea braului :)

duminică, 13 martie 2011

Aranjament floral pe grilaj din crengute

Grilajul acesta e realizat impreuna cu sotul meu, cadou pentru mama lui , de 8 Martie.Un cadou pe care il dam mai tarziu,pentru ca nu stam in aceeasi localitate.Sotul e tamplar si a colaborat si la alte proiecte care implica decupaje din lemn, cum sunt inimioarele si tablourile din sectiunea deco. Grilajul e din crengute visinii, vopsite cu bronz auriu,fixate cu cuie mici aurii si apoi impodobite cu trandafiri ,crin ,cala ,cateva floricele mici si fluturas  din piele.Se agata pe perete cu ajutorul panglicii  si infrumuseteaza instantaneu orice incapere.

sâmbătă, 12 martie 2011

Black moon

Un colier la baza gatului cu o floare mare din piele naturala suede si lucioasa, cu sclipiri de strass,montat pe un lantisor din metal negru cu strassuri.Diametrul florii-8 cm, lungime totala lantisor 46 cm. Se potriveste oricarei tinute.

marți, 8 martie 2011

Plic piele naturala Fantasy nr 7

Un plic din piele naturala , intr-o combinatie de culori indraznete,care va da tinutei tale un look aparte. Dimensiuni: 27/12 cm. Captuseala sintetica, fara buzunar sau compartiment interior.Inchidere magnetica.Cusut cu atza speciala pentru piele, argintiu metalizat. De purtat in mana, cu mandrie!

vineri, 4 martie 2011

Deco











Mini  ,,tablouri,, inimioare si patrate- decupate din parchet laminat,decorate cu tehnica servetelului, lacuite pentru rezistenta,cu diverse aplicatii- flori din piele,glitter. Agatatoare din panglica saten si argintiu, auriu. dimensiuni patrate:18/18 cm, inimioare:15/15 cm.  Ideale pentru decorarea oricarei incaperi, de daruit unei persoane dragi intr-o zi speciala,de ex.8 Martie. (  din cauze tehnice pozele cu tablourile patrate vor urma cat de curand) Se pot realiza la comanda,cu o imagine preferata,poza de familie,etc, cu mesaj text pe fatza sau spatele tabloului. De asemenea se poate scrie de catre cumparator, un mesaj cu marker, pe dosul tabloului.