Totalul afișărilor de pagină

Despre lucrarile prezentate

Bun venit in spatiul meu virtual, unde voi expune lucrarile mele,iar daca va place ceva destul de mult incat sa vi-l doriti, imi puteti scrie pe adresa de mail- josephine_me27@yahoo.com, sau scrie un comentariu. Va astept! Ma gasiti si pe Breslo : http://www.breslo.ro/Shop/josephine.joe
pe facebook :https://www.facebook.com/delia.nagy.75
http://www.crafty.ro/Josephine
Va multumesc pentru vizita si va mai astept .

Pagini

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 24 septembrie 2017

Geanta din piele alba-Diva in bloom,pentru S.B.

O poseta superba ,de purtat pe umar sau pe brat,din piele naturala alba ,pe care am aplicat flori si frunze din piele in culori tonice.

Fiecare componenta a posetei ,petala,frunza,fluturasi, au fost desenate dupa tipar ,croite manual cu foarfeca ,modelate si apoi cusute pe geanta manual si cu masina. Unele petale ale florilor au fost fixate cu margele .

Dimensiuni: lat 35,5 cm ( la baza), inalt 28 cm, si adancime 12,5 cm care se ingusteaza pana la 9,5 cm in partea cu fermoarul. Captuseala sintetica,2 buzunare interioare cu fermoar.Barete lungi de 52 cm, late de 2,5 cm.
Breloc cu 2 fetze fluturasi din piele .Dimensiuni: 10 cm /8 cm.Au sarmulite in interiorul aripioarelor pentru a fi modelate .In caz ca devin plate,se indoaie aripioarele usor in sus si gata
Accesorii metalice aurii.
Pret:430 lei +transport
Vanduta.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu