Totalul afișărilor de pagină

Despre lucrarile prezentate

Bun venit in spatiul meu virtual, unde voi expune lucrarile mele,iar daca va place ceva destul de mult incat sa vi-l doriti, imi puteti scrie pe adresa de mail- josephine_me27@yahoo.com, sau scrie un comentariu. Va astept! Ma gasiti si pe Breslo : http://www.breslo.ro/Shop/josephine.joe
pe facebook :https://www.facebook.com/delia.nagy.75
http://www.crafty.ro/Josephine
Va multumesc pentru vizita si va mai astept .

Pagini

Faceți căutări pe acest blog

marți, 31 ianuarie 2012

Diva- in bloom- Unicat ;realizata la comanda,rezervata

O poseta superba ,de purtat pe umar sau pe mana,din piele naturala crem ,si auriu bronz,pe care am aplicat flori si frunze din piele in culori pastel si auriu temperat.
Fiecare petala,frunza au fost desenate dupa tipar ,croite manual cu foarfeca ,modelate si apoi cusute pe geanta manual si cu masina. Petalele florilor au fost fixate cu margeluse de sticla transparente.
Dimensiuni: lat 36 cm, inalt 28 cm, si adancime 13 cm care se ingusteaza pana la 9cm in partea cu fermoarul: Captuseala sintetica, buzunare interioare cu fermoar, fundul posetei putin intarit.Barete lungi de 5o cm, late de 2,2 cm. Model disponil la comanda si pe alte culori, sau combinatie de culori,accesorii diferite. Pentru culoarea dorita , contacteaza-ma , si vedem daca se poate face, de asemenea pentru barete mai scurte sau lungi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu