Totalul afișărilor de pagină

Despre lucrarile prezentate

Bun venit in spatiul meu virtual, unde voi expune lucrarile mele,iar daca va place ceva destul de mult incat sa vi-l doriti, imi puteti scrie pe adresa de mail- josephine_me27@yahoo.com, sau scrie un comentariu. Va astept! Ma gasiti si pe Breslo : http://www.breslo.ro/Shop/josephine.joe
pe facebook :https://www.facebook.com/delia.nagy.75
http://www.crafty.ro/Josephine
Va multumesc pentru vizita si va mai astept .

Pagini

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 19 iulie 2015

Diva in bloom-golden summer nr 2, Rezervata( vanduta) pentru B.S.O poseta superba ,de purtat pe umar sau pe brat,din piele naturala auriu pal ,pe care am aplicat flori si frunze din piele in culori pale.

Fiecare componenta a posetei ,petala,frunza,fluturasi, au fost desenate dupa tipar ,croite manual cu foarfeca ,modelate si apoi cusute pe geanta manual si cu masina. Unele petale ale florilor au fost fixate cu cusaturi .

Dimensiuni: lat 35,5 cm ( la baza), inalt 28 cm, si adancime 12,5 cm care se ingusteaza pana la 9,5 cm in partea cu fermoarul. Captuseala sintetica,2 buzunare interioare cu fermoar.Barete lungi de 50 cm, late de 2,5 cm.
Breloc fluturas din piele  detasabil.
 Dimensiuni: 10 cm /8 cm.Are sarmulite in interiorul aripioarelor pentru a fi modelate .In caz ca devin plate,se indoaie aripioarele usor in sus si gata.

Accesorii aurii,inchidere cu fermoar cu dinti de plastic si cursor metalic.
Dimensiuni: lat 35,5 cm ( la baza), inalt 28 cm, si adancime 12,5 cm care se ingusteaza pana la 9,5 cm in partea cu fermoarul.
Pret: 429 lei 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu